Wydany wiosną 2014 roku, jest to jedna z dwóch słodowych whisky Reserve Distiller's Reserve firmy Suntory w Japonii. Ten single malt z gorzelni Yamazaki jest wypełniony dżemem ze wspaniałymi nutami czerwonych jagód, uzyskanymi z whisky dojrzewającej w beczkach po winie Bordeaux i beczkach po sherry. Zawiera również słód dojrzewający w beczkach Mizunara, dodający subtelne pachnące nuty dębu.
Nos: klasyczne truskawki Yamazaki i suszone owoce z nutami kwiatowymi pochodzącymi z whisky beczkowej Mizunara. Pachnące drzewo sandałowe i może kokosowe. Z pewnością whisky, w której można się zgubić w nosie!
Podniebienie: suszone jagody pozostają żywe na podniebieniu (po drodze pojawiają się nawet malinowe nuty), ale są nieco cofnięte, aby zrobić miejsce dla jasnego dębu, białej brzoskwini i niewielkiej ilości przypraw.
Finisz: Wanilia trwa i trwa, a korzenny, ale słodki cynamon działa jak ostateczny rozkwit.